​Børnekiropraktik

Hvad​ kan kiropraktoren hjælpe med?

Børn græder for at kommunikere, men det kan være svært at vide, hvorfor ens barn er ked af det. Oplever du utrøstelig gråd hos dit barn, kan det være en god idé at blive tjekket ved en kiropraktor, der har specialiseret sig i behandling af børn.

Symptomer

​·​Vil ikke ligge på mave/ryg

·​Vil ikke bruge den ene arm

·​Har favoritside

·​Har fladt/skævt baghoved

·​Ligger i C-form eller flitsbue

·​Er meget uroligt

·​Vil kun være hos mor og far

·​Forstyrret søvn

·​Gylper meget

·​Afføringsproblemer

Hvordan foregår behandlingen?

Først bliver der lavet en sygehistorie, hvor vi taler om problematikken hos dit barn. Herefter bliver dit barn grundigt undersøgt. Bevægeligheden i leddene bliver testet, og der bliver lavet en neurologisk undersøgelse. Hvis der findes låsninger hos dit barn, vil dette blive behandlet.

Behandlingen er meget mild og består af lette stræk og tryk. Jo yngre dit barn er, jo mildere er behandlingen. Det gør også, at vi kan se spædbørn meget tidligt, da behandlingen bliver tilpasset dette.

Tumlinge og børnehavebørn

I denne alder udfolder dit barn sig meget og her kan opstå en del fald og slag. Disse kan medføre ledlåsninger, som kan forstyrre barnets sanser og påvirkning af nerver.

Det kan komme til udtryk ved, at dit barn ikke vil deltage i aktiviteter, som det tidligere ellers har ville. Det kan også være udviklingsmæssige problemer; herunder dårlig koordination, usikker balance eller besvær med at cykle, hoppe og lave sprællemænd. Låsninger i bevægeapparatet kan komme til udtryk på mange måder, det behøver ikke blot være, at dit barn oplever hovedpine eller smerter.

Skolebørn

I begyndelsen af skoleårene er børnene ofte meget aktive og går til en del sport. Bevægelse er uden tvivl vigtig og godt for dit barn, men der kan opstå skader og overbelastning, som dit barn ikke nødvendigvis selv lægger mærke til. Børn er rigtig gode til at kompensere for smerter og gener. Derfor er det vigtigt at få behandlet skader efter behov, så det ikke påvirker dit barns lyst til aktivitet.

De ældre skolebørn sidder mere og mere ned - især foran computeren. Ved at sidde ned flere

timer i streg kan der opstå gener fra ryg og nakke. Klager dit barn over hovedpine, nakke- eller rygsmerter, er det en god idé at få dette undersøgt.

Vesterbrogade 15, 7000 Fredericia   |   CVR: 27772005   |   Tlf. 75 93 28 30   |   E-mail: sundia@sundia.dk

Sundia Kiropraktisk Klinik er vurderet til 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser​​ på facebook