Honorar og tilskud

​Klinikken er tilsluttet overenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Den Offentlige Sygesikring. Det betyder at der hos os uden begrænsning er tilskud til samtlige kiropraktiske behandlinger du modtager. 


For oplysninger om aktuelle honorarer og tilskud kan du gå til Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”Danmark” (grupperne 1,2 og 5) får du desuden herfra tilskud til alle kiropraktiske behandlinger. Din regning bliver automatisk indrapporteret til ”Danmark”.

Der kræves ingen henvisning for at få tilskud.

Endvidere kan der være dækning af dine behandlinger igennem din arbejdsplads (se under menupunkt Sundhedsordning), gennem dine private og/eller erhvervsmæssige sundhedsforsikringer, såvel som under særlige omstændigheder via det offentlige.

​Honoraret for den enkelte behandling er afhængig af om det er første konsultation såvel som problemets karakter. Det betyder at honoraret for den kiropraktiske behandling ikke nødvendigvis er det samme for alle behandlinger.


Bemærk: Behandling kun mod afregning fra gang til gang - medmindre der er truffet særlig aftale. Kontakt os på telefon 75 93 28 30 for at høre mere.

Vesterbrogade 15, 7000 Fredericia   |   CVR: 27772005   |   Tlf. 75 93 28 30   |   E-mail: sundia@sundia.dk

Sundia Kiropraktisk Klinik er vurderet til 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser​​ på facebook