Kiropraktik til behandling af smerter

Brug af kiropraktik er en effektiv behandlingsform for dig, som ønsker professionel hjælp til behandling af smerter og problemer med muskler, led, nerver og skelet.

En kiropraktor har en 5-årig universitetsuddannelse med speciale i kiropraktik, det vil sige i at undersøge, behandle og forebygge smerter og problemer i led, muskler, nerver og skelet og besidder derfor den fornødne erfaring til at udføre effektive behandlinger mod smerter.

Kiropraktoren er autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Kiropraktoren kan anvende røntgenundersøgelser og er i øvrigt uddannet til at afgøre, om smerter og problemer stammer fra andre mere alvorlige sygdomme, når diagnosen stilles.

Med kiropraktik er det muligt at frigøre kroppens led med specifikke tryk. Derudover bruger vi andre behandlingsmetoder samt rådgivning, øvelsesvejledning og genoptræning. Det kan foregå i eget regi eller i samarbejde med andre behandlere.

Kiropraktorer er førende inden for den videnskabelige forskning af ryg- og nakkelidelser i Danmark.

Behandling med kiropraktik af patienter i alle aldre

Sundia Kiropraktisk Klinik i Fredericia nær Vejle, Kolding og Middelfart besidder stor erfaring inden for behandling af patienter i alle aldre ved brug af kiropraktik. Vi tilpasser behandlingen, så den specifikt passer til din behov.

Med mange års erfaring inden for kiropraktik er vi det helt rigtige valg for dig, som søger professionel hjælp i Fredericia og omegn.

Ring og hør mere

Hvis du ønsker at få mere at vide om kiropraktik, og om hvordan vi kan hjælpe dig af med dine smerter, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes telefonisk på 75 93 28 30 eller på e-mail sundia@sundia.dk.

Vesterbrogade 15, 7000 Fredericia   |   CVR: 27772005   |   Tlf. 75 93 28 30   |   E-mail: sundia@sundia.dk

Sundia Kiropraktisk Klinik er vurderet til 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser​​ på facebook