Diskusprolaps kan være et smertefuldt problem

Mange danskere er ramt af en diskusprolaps, som i mange tilfælde kan være medvirkende til at forringe livskvaliteten grundet kontinuerlige smerter.
Som oftest er smerterne fra en diskusprolaps så smertefulde, at brug af smertestillende medicin stort set ikke vil hjælpe. Derfor er det i mange tilfælde en rigtig god idé at se sig om efter en alternativ og effektiv behandlingsmetode, som kan komme smerterne til livs.

Der kan være en række forskellige symptomer på, at man er blevet ramt af en diskusprolaps. Blandt nogle af de mest væsentlige årsager kan følgende nævnes:

  • Smerter i ryggen
  • Lammelser i muskler
  • Føleforstyrrelser i arme eller ben
  • Ingen kontrol med vandladning eller afføring

Ovenstående symptomer kan naturligvis være frustrerende, og det er derfor vigtigt at reagere på problemet, så man kan kommer smerterne/lidelserne til livs med en professionel og effektiv behandling.

  Effektiv behandling af diskusprolaps

Sundia Kiropraktisk Klinik i Fredericia nær Middelfart, Vejle og Kolding har stor erfaring inden for behandling af diskusprolaps og kan på effektiv vis hjælpe dig af med dine smerter.

I løbet af de sidste mange år har vi hjulpet rigtig mange danskere med at slippe af med deres diskusprolaps ved brug af effektive behandlingsmetoder og vi kan hjælpe dig uanset hvor du måtte døje med smerter.

  Ring og hør mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan Sundia Kiropraktisk Klink kan hjælpe dig af med smerterne, er du meget velkommen til at kontakte os i dag på 75 93 28 30 eller på e-mail sundia@sundia.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med en effektiv og resultatorienteret behandling af din diskusprolaps og din smerte i lænden.

Sundia Kiropraktisk Klinik er et glimrende valg for dig, som er bosiddende i Middelfart, Fredericia og omegn, og som søger efter en dygtig kiropraktor, som besidder stor erfaring inden for behandling af diskusprolaps.

Vesterbrogade 15, 7000 Fredericia   |   CVR: 27772005   |   Tlf. 75 93 28 30   |   E-mail: sundia@sundia.dk

Sundia Kiropraktisk Klinik er vurderet til 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 14 anmeldelser​​ på facebook